Szereplők

Név: Camila Fernández Rivas
Született: Madrid, 1985. május 15.
Foglalkozás: újságíró
"Találkozásunk nem is lehetett volna ennél sorsszerűbb, mégis rettegtem tőle, mert tudtam, ha visszatérsz, újra fellobbanhat a láng, ami felégeti az életemet, melyet nagy nehézségek árán hoztam rendbe...Most pedig újra itt állsz előttem, és én nem tudom, mit mondhatnék Neked."

Név: Fernando José Torres Sanz
Született: Fuenlabrada, 1984. március 20.
Foglalkozás: labdarúgó (Atletico de Madrid, Spanyol Válogatott)
"Tisztában voltam vele, hogy önzőség a részemről, hogy nem lenne szabad hazatérnem, mégsem bírtam ki, látnom kellett Téged. Még akkor is, ha néhány évvel ezelőtt én vetettem véget az egésznek a családom érdekében. Most mégis itt vagyok, és ahogy megláttalak, kezdem úgy érezni, hogy hibát követtem el, mikor elengedtelek."

Név: Sergio Ramos García
Született: Camas, 1986. március 30.
Foglalkozás: labdarúgó (Real Madrid CF, Spanyol Válogatott)
"Már akkor tudatában voltam annak, hogy mennyire nehéz lesz veled, amikor ott feküdtél a kórházi ágyon, védtelenül és gyengén, mégsem akartam lemondani rólad. És ahogy teltek a napok, egyszerűen szerelmes lettem beléd. A gyűrű az ujjadon pedig azt mutatja, hogy sosem akarlak elveszíteni téged."

Név: Iker Casillas Fernández
Született: Mostóles, 1981. május 20.
Foglalkozás: labdarúgó (Real Madrid CF, Spanyol Válogatott)
"Olyan vagy, mintha a testvérem lennél, hiszen az egész gyerekkorunkat együtt töltöttük, éppen ezért nem hagylak soha magadra. Tudod, hogy bármiben számíthatsz rám, de ezt nem kérheted tőlem. Nem hazudhatok miattad a legjobb barátomnak."

Név: Sara Carbonero Arévalo
Született: Corral de Almaguer, 1984. február 3.
Foglalkozás: sportriporter
"Része vagy a családunknak, éppen ezért szeretném a legjobbat neked, viszont azt is tudom, hogy mennyi szörnyűségen mentél keresztül, miatta. Csak gondold végig, ki volt melletted akkor, amikor szükséged volt valakire, és ki volt az, aki elhagyott téged a bajban."

Név: Olalla Dominguez Liste
Született: Santiago de Compostela, 1985. január 1.
Foglalkozás: háztartásbeli
"Minden rendben volt, amíg újra be nem léptél az életünkbe, amit egyszer már leromboltál. De nem hagyom, hogy még egyszer tönkretedd. Mindent megteszek azért, hogy a családom egyben maradjon, mert tudom, hogy a férjem még mindig szeret engem, te pedig csak egy kaland vagy neki."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése